Luna Đogani ipak ulazi i u ovu Zadrugu!?

Već neko vrijeme se spekuliše kako će pobjednica prošle sezone Zadruge ponovo ući u ovaj rijeliti šou. Nakon što se do nedavno njen dečo, Marko, vratio te priče su dodatno dobile na značaju.
Međutim, prije par dana kada je Luna na društvenoj mreži sve navode demantovala činilo se da je na spekulacije stavljena tačka, ali cijela priča danas je dobila novi obrat.
Naime, Luna je zaista odbila da uće u Zadrugu kao takmičarka, ali ponudu da postane voditeljka na radiju koji se emituje u okviru Zadruge je prema navodima dobro obaiještenih osoba odmah prihvatila.
Luna će navodno dobiti emisiju, u kojoj će joj biti odriješene ruke što se tiče tema, a prvi gost Đoganijeve će navodno biti njen otac, Gagi Đogani.
Ono što je još aktualno je i to da se sama Luna ponudila da svojim glasom uveseljava zadrugare na žurkama, a da li će produkcija Zadruge ovo prihvatiti vidjeti ćemo u narednim danima.
Dakle sve je izvjesnije da ćemo do kraja ove Zadruge imati ponovo priliku da u okviru iste gledamo Lunu Đogani i to na do sada neviđen način koji će nema sumnje iznenaditi kako same ečesnike tako i gledaoce.
Kako vam se sviđa ova mogućnost da Lunu gledamo u Zadruzi u svojstvu voditeljice radio programa???

Leave a Comment

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *