Luna Đogani u šoku…

Izvor blizak Đoganijevoj tvrdi da ona još nije ugovorila nijedan nastup, a da se vlasnici klubova plaše da neće biti puno ljudi, dok cena njenog nastupa nije ni malo niska.
– Luna je presrećna što je snimila prvu pesmu i što je zakoračila u muzički svet, međutim shvatila je da neće biti uopšte lako da zaradi novac ako ne krene da nastupa. Anabela i tim koji je angažovala da radi s njenom ćerkom savetovali su je da prvo izda pesmu, pa tek onda da krenu sa nastupima. Iako su sve odradili prema dogovoru, ponuda nije bilo u onolikoj meri koliko su očekivali. Naime, Đoganijeva je počela da paniči jer još nije ugovorila angažmane o kojima je maštala. Ipak, njen tim je sve već napravio i odredili su cenu za Lunin nastup koja iznosi četiri hiljade evra – otkrio je izvor blizak porodici Đogani i dodaje da kada su tu cifru izneli pred vlasnike diskoteka, nisu naišli na odobravanje.
Saša Đurić Lunin menadžer prokomentarisao je celu situaciju.
– Namerno smo hteli da sačekamo do kraja septembra da bi Luna mogla adekvatno da se pripremi i da njen nastup bude na svetskom nivou. Pravimo od Lune brend i ne želimo da bude dostupna stalno za nastupe, pa ne prihvatamo svakakve ponude. Znamo koliko vredimo i nije nam problem da čak radimo nastupe i na prodaju karata, pošto bismo ih sve rasprodali – rekao je Saša za Alo.

Leave a Comment

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *