LUNA LUPALA VRATIMA, PSOVALA I VIKALA! Poludela zbog Slobe i Kije, kad je OVO VIDELA izbila zestoka svadja!

U ljubavnom trouglu nekoliko dana je vladala harmonija, ali izgleda da je tome došao kraj.
Luna je jedva preživela prvu noć bez Slobe, koji tokom cele ove nedelje spava sa Kijom u sobi za potrčke, međutim druga noć uzdrmala je njihove odnose.
Svađa, kao što su mnogi očekivali, međutim nije nastala jer Sloba provodi noć nasamo sa svojom i dalje zakonitom suprugom.
Zadrugari su do kasno u noć bili budni, a tokom noći izbila je velika svađa između Kije, Saške Karan i Milana Miloševića, i to oko hrane.Kija ih je upitala da li su pekli pogačice, jer je primetila da nema onih koje je kupila sebi, a Milan i Saška su je napali da ih je optužila za krađu. Zadruga se orila od vike, a pojedini zadrugari odmah su stali u Kijinu odbranu, tvrdivši da su Milan i Saška sigurno pokrali Kiju.U zaštitu svoje supruge odmah je stao i Sloba, koji je počeo da urla na Milana i Sašku i da ih psuje, govoreći da nije u redu da joj se tako obraćaju jer im je ona normalno postavila pitanje.
Sloba je bio toliko besan da je morao da izađe napolje kako bi “ohladio” glavu, a ova situacija je dovela do nove svađe između njega i Lune, koja nije mogla da ne primeti koliko je pevač strastveno branio Kiju.- Ti misliš da ja nešto osećam prema njoj zato što je branim? – pravdao se Sloba.
– Ti misliš da sam ja ljubomorna zbog toga? Ma ti si onda bolestan! – iznervirala se Luna. Ona je zatim ustala, nekoliko puta opsovala svog dečka, besno zalupila vratima i otišla u sobu, dok je Sloba zaspao u izolaciji sa Kijom.

Leave a Comment

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *