Luni Đogani još nisu javili! Anabela obavijestila javnost… EVO ŠTA SE DESILO!!!

Mediji su samo nagađali, a Anabela je prije par dana i potvrdila da je ideja o ponovnoj zajedničkoj saradnju njenog bivšeg muža GAGIJA i nje proistakla od Lune, njihove kćerke.
– Nemam pojma kako je tačno došlo do toga, ali mislim da su Luna i Gagi pričali o tome i ona je rekla: “Ne brini, ja ću mamu…”, pošto sam ja bila protiv toga. Mislim, ja sam pokrenula tu svoju priču, uveliko sam i radila i nisam bila za to da se rasplinjuje to ponovo, ali to je bila njena velika želja, a i cela ova njena priča, da se suoči sa svojim demonima, je i mene negde pokrenula – priznala je Anabela.
Međutim, iako se mnogo pisalo da su se Anabela i GAGI i na emotivnom plano ponovo približili, pogotovo nakon medijskih natpisa da se Anabela razvodi od sadašnjeg muža Andreja Atijasa, od toga očigledno nema ništa, obzirom da je Anabela javno ispričala da se od Andreja ne razvofi, te da nije isitina da ju je fizički zlostavljao.
– Još uvek sam zauzeta, nadam se da će to tako da ostane. Nikakvog nasilja nije bilo – kao i u svakom braku, došlo je do prepirke. Imam, hvala Bogu, normalnu osobu sa kojom mogu da rešim to na najljudskiji mogući način – objasnila je Anabela.
Dakle od pomirenja i ponovnog zajedničkog života Anebele i GAGIJA očigledno nema ništa, a kako će na to reagovati sama Luna koja je vjerujemo nakon što ih je spojila na poslovnom planu očekivala da će se isto desiti i na emotivnom ostaje da vidimo.

Leave a Comment

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *