Luni neće biti dobro… Evo šta je Anabela izjavila povodom priča da se pomirila sa GAGIJEM…

Zadnjih nekoliko dana svi mediji bruje o pomirenju Anabele i GAGIJA, te kako su njih dvoje nakon svega ponovo u emotivnoj vezi. Čak je ova informacija objavljena i u okviru rijalitja Zadruga. Mnogi su ostali iznenađeni, ali svima je bilo drago, posebno fanovima Lune Đogani koji su komentarisali da će Luna sada biti mnogo sretnija i raspoloženija jer su se nakon dugo godina njeni roditelji pomirili, ali…
Nakon svega toga kratko se preko društvene mreže oglasila i sama Anabela i pojasnila o čemu se tačno radi kada je njen odnos sa GAGIJEM u pitanju.
“Dragi moji, da ne bude zabune, Gagi i ja snimamo zajedničku pesmu o kojoj ćemo više pričati u utorak u emisiji “Amidži”. Nema potrebe za senzacijom, radi se isključivo o poslovnoj saradnji” – napisala je Anabela.
Dakle sudeći prema ovoj poruci Anabele, njen odnos sa GAGIJEM i nije onakav kakvim se predstavljao proteklih dana od strane mnogobrojnih medija, a da li će poslovna saradnja prerasti u nešto više od toga, pokazati će vrijeme.
Da li će se ove oprečne informacije kada je odnos na relaciji Anabela- GAGI u pitanju negativno odraziti na raspoloženje Lune vidjeti ćemo u narednim danima.

Leave a Comment

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *