Teška saobraćajna nesreća u Srbiji… Dva momka poginula, majka i tromjesečna beba teško povrijeđene…

Dvadesešesogodišnji Aleksandar Simić i dvadesetpetogodišnji Aleksandar Lazić poginuli su jutros u teškoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila kod buvljačkog sela Krivi Vir. Lazićeva supruga i tromjesečna beba su u ovoj nesreći zadobile teške tjelesne povrede i hitno su prebačena u paraćinsku bolnicu.
Evo šta se dogodilo prema riječima očevica cijelog nesretnog slučaja Ljubomira Šopova vozača teretnog motornog vozila koji je bio indirektni učesnik ove saobraćajne nesreće.
Šopov je rekao da je par sekundi prije kobnog događaja na kritičnom mjestu vidio kako prema njemu velikom brzinom dolazi automobil, po njegovim riječima sigurno brzinom pd 140-150 km na sat, a u istom trenutku je u retrovizoru vidio još jedan automobil kako ga takođe velikom brzinom sustiže. Auto koje se kretalo iza Šapova bez zaustavljanja je krenulo u preticanja i par trenutaka kasnije frontalno se sudarilo sa automobilom koji je išao iz suprotnog smijera
Auto koje se kretalo iz suprotnog smijera je od jačine udarca katapultirano te je završilo na krovu teretnog vozila kojim je upravljao Šopov, a nakon toga po inerciji nastavilo da se kreće još nekih 30 metara da bi na kraju završilo u jarku pored puta.
Nesretni mladići su preminuli na licu mjesta dok su majka i beba zadobile teške tjelesne povrede, ali su prema izvještajima van životne opasnosti.

Leave a Comment

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *