Male tajne velikih zavodnica! OVAKVE DJEVOJKE MUŠKARCIMA NIKAD NE DOSADE!

Jedno je sigurno, počeci romantičnih veza su najljepši. Ali, nakon nekoliko mjeseci ili godina, možda ćete početi da razmišljate o tome kako ne postoji ništa što ne znate o svom dečku.

Srećom, postoje mali načini na koje možete oživjeti tajanstvenost, koja je bila toliko se*si u vašim počecima. Donosimo nekoliko načina kako da održite vatru u vezi i da mu nikada ne dosadite.

# Iznenađujte se

Sjetite se svih aktivnosti koje ste radili na početku. Neke od tih stvari sigurno niste dugo radili pa ne bi bilo loše podsjetiti se na njih. Takođe, nema ničeg lošeg u smišljanju i nekih novih stvari, a čar je u tome da ih on ne očekuje.

# Obratite pažnju na svoj izgled

Znamo kako volite taj osjećaj ugodnosti sa svojim partnerom, ali kada se prestanete brinuti o tome šta on misli o vama, to može biti problematično. Drugim riječima, znamo da volite prijatne večeri u pidžami pored televizora, ali ponekad se morate srediti i izaći, ako shvatate šta želimo da vam kažemo.

# Podijelite najdublje se*sualne fantazije

Pričajte o vašim se*sualnim fantazijama. Jednostavno je. Recite mu šta volite i želite i neka vas iznenadi sa tim, onda kada to najmanje očekujete.

# Promijenite rutinu

Rutina je zdrav aspekt svakog odnosa, ali samo u umjerenim količinama. Prekomjerna rutina može dovesti do dosade, a sve što treba da učinite kako biste to izbjegli jeste da s vremena na vrijeme, promijeniti ustaljene navike i isprobati nešto novo. To ne mora biti ništa veliko, samo nešto u čemu ćete jednako uživati, ako ne i više, kao npr. neki novi restoran ili hobi.

# Provedite dovoljno vremena odvojeni

Da bi vaša veza bila zdrava, oboje treba da određenu količinu vremena potrošiti samo na sebe i svoje interese. Tako ćete se uželjeti jedno drugoga, što baš nikada nije loša stvar, piše “Index“.

Leave a Comment

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *