Marijana je 2011. godine pobijedila u Big Broteru i mnogi je pamte po vezi sa Nemešom… Evo kako danas izgleda i šta novo u njenom životu:

Marijana Kovačević bivša Čvrljak je ostala upamćena kao žena koja je pobijedila u reality show-u Big Brother sada već daleke 2011. godine, odnosno, ostala je upaćena što je ušla u vezu sa Nemešom, takođe učesnikom te sezone pomenutog reality-a iako je već bila u braku i sa tadašnjim mužom imala kćerku.
Po završetku tog realty-a Marijana i njen muž su se razveli, a ona je nastavila vezu sa Nemešom. Iako je njihova veze bila prilično turbulentna, Marijana i Nemeš su se 2016. godine vjenčali, međutim njihov brak trajao je tek nekih 8 mjeseci.
Kraj te veze za Marijanu je značio početak nove.
Kako je prije par mjeseci pisao ugeldni hrvatski portal 24sata. hr Marijana nedugo nakon razvoda od Nemeša već planira novi brak.
“Ne bih vam ništa otkrio o vjenčanju. Bolje da šutim, pitajte Marijanu”, rekao je kroz smijeh konobar Tomislav Grizelj Gricko.
Dugogodišnji bliski prijatelj 33-godišnje Marijane Kovačević poželio je Kninjanku odvesti pred matičara po treći put.
U tom članku navedeno je da je svadba zakazana u studenom u Vinkovcima, otkud je Tomislav rodom, a pozvali su obitelj i prijatelje. Budući supružnici planiraju se preseliti u Vinkovce, a konobar je upoznao i Marijanine bližnje.
Međutim nakon toga nema nikakvih zvaničnih informacija kada je ovaj pomenuti događaj u pitanju.
Treba napomenuti da se Tomislav i Marijana znaju mnogo duže, i čak su dvije godine bili cimeri u Zagrebu sve dok se Marijana nije udala za Nemaša 2016. godine.
Evo kako Marijana izgleda danas…

Leave a Comment

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *