Miki Đuričić POSTAJE TATA!? Suzana još ništa ne zna… ŠOK!

Miki Đuričić je prema pisanju srpskih medija odlučio da se ostvari u ulozi oca i to sa njegovom partnerkom Suzanom, ali na taj način što je odlučio da angažuje surogat majku.
– Kako je on ludo zaljubljen u Suzanu Perović već godinama, a ona više nije u mogućnosti da rodi decu, on je osmislio način na koji će imati zajedničku bebu, koju godinama priželjkuje – počeo je priču izvor za Rijaliti.
– Naime, Miki se kod prijatelja raspita kako može da se ostvari kao otac, a da njegova partnerka ne bude ta koja će roditi bebu. Tako je došao na ideju da plati surogat majku koja će njemu i Suzani podariti najveću radost na svetu, a to je beba. Dete koje će ih zauvek spojiti i biti kruna njihove ljubavi. Kako u našoj zemlji još uvek nije dozvoljen ovaj vid ostvarivanja roditeljstva, Đuričić je uz pomoć prijatelja pronašao način da ostvari ovaj svoj san. On planira da spas potraži u dalekoj Ukrajini!
Pretpostavlja se da o ovoj ideji još uvjek ništa ne zna Suzana, kako će da reaguje ostaje da se vidi u narednom periodu kada sazna.

Leave a Comment

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *