Miki neće biti niti u “kućnom zatvoru”!? GROZNA ISTINA…

Iako su pojednini stručnjaci iz oblasti prava prognozirali i do 5 godina zatvora za Mikija Đuričića zbog svega onoga što je uradi u Zadruzi, on je na kraju dobio samo godinu dana i to kućnog zavora.
To je itekako šokiralo mnoge, a detalji koji izlaze posljednjih dana, a vezani su za presudu dodatno blago rečeno šokiraju.
Miki je prema navodima njegovih prijatlja svaki dan slobodan do jednog sata i to vrijeme može koristiti za sebe, što je olakotna okolnost koja se mnogima ne sviđa i mnogi su mišljenja da to Miki ne zaslužuje.
Međutim, prema navodima Mikijevih prijatleja Miki bi uskoro mogao biti slobodan i do 8 sati dnevno, odnosno ukoliko pronađe posao imati će mogućnost da do 8 sati provodi na poslu.
– Pregovara sada da nađe neko zaposlenje i to mu je sada prioritet. Za sada ima pravo da sat vremena bude van kuće, a ako bude našao neko stalno zaposlenje, onda bi dobio puno radno vreme, šest ili osam sati odsustvo iz kuće – kaže prijatelj.
Na kraju mnogi postavljaju pitanje… Kolika je zapravo cijena šamaranje jedne i brutalnog nastraja ŠTAKOM na drugu djevojku??? 365 noći spavanja u vlastitoj kući, vlastitom krevetu, VLASTITOM TOPLOM DOMU!

Leave a Comment

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *