Mile Kitić u ŠOKU nakon smrti kolege i prijatelja Sinana Sakića!!! Sinan Sakić je izleda morao umrijeti da bih ja…

Mnogi poštovaoci Sinana Sakića i njegove muzike ostali su u šoku nakon što je objavljeno da je Sinan na žalost izgubio bitku za život i da je preminuo.
Mile Kitić, Sinanov kolega i veliki prijatelj je ovu vijest jako teško prihvatio i po njegovim riječima još uvijek ne može da vjeruje da se to desilo.
U jednom intarvjuu koji je sa njim urađen prije par dana prisjetio se svog prijatelja:
“Mi (Sinan i Mile) jedno vrijeme nismo pričali, a sve zbog gluposti, baš kao što je bilo i sa Draganom Mirković. Ja sam Sinana najviše volio na estradi, a pored njega tu je još jedan čovjek, a to je Halid Bešlić. Svi na jednu, a njih dvojica na drugu stranu. Sinan je u zadnjih par godina njegovog života imao taj neki njegov stadijum u kojem sa njim nisi mogao ni da pričaš, ali kažem još jednom, bio je i ostao kao moj rođeni brat. Njegova smrt me zaista duboko pogodila, i još ne vjerujem da ga nema.”
Mnogi mediji su pisali da su se na dženazi Sinana Sakića pomirili Mile Kitić i Dragana Mirković, a u ovom intervjuu Mile je te navode i potvrdio.
Da li je trebao da Sinan umre, da bi došlo do pomirenja između tebe i Dragane Mirković bilo je pitanje novinara na šta je Mile odgovroio:
“Mislim da si tu u pravu. Mislim da nas je posmatrao odnekud i zadovoljno se smiješio. Možda bi se ja i Dragana pomirili još odavno da smo imali priliku da se negdje sretnemo. Eto, tako se desilo nažalost, da se prvi put nakon izvjesnog vremena sretnemo baš na dženazi Sinana Sakića. Dragana je sjajna žena, ostvarena žena, divna majka, supruga i velika zvijezda, ali ja i dalje ostajem pri svom stavu zbog kojeg sam se naljutio. To je žena koja nema skandala, ona je jednostavno top žena. Perica Zdravković i ja smo došli na shranu, nosimo cvijeće, a onda je Perica rekao, da bi bio red da svi zajedno idemo. Ja dolazim, Dragana stoji, gleda ona u mene, ja u nju, i onda sam joj prišao i pružio joj ruku. Zagrlili smo se, nismo mnogo komentarisali o prošlosti. Tuga nas je sve svladala, Dragana i ja smo samo nastavili tamo gdje smo nekad stali. Poslije sahrane svi smo otišli u jedan restoran, kompletna ekipa „Južnog vetra“, sjećali smo se našeg Sinana.”

Leave a Comment

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *