Neviđen skandal… Milica Todorović TUŽILA zeta, muža svoje sestre, evo zbog čega… SRAMOTA!

Zvezda Granda Milica Todorović proživljava pravu dramu u životu. Ono što se njoj dogodilo mnogi će reći nemoguće je da se ikome može dogoditi, ali…
Milica je TUŽILA zeta zbog toga što je navodno njegovom krivicom ostala bez vrtoglavih 60.000 eura.
Njen zet je naime bio dugo godina njen menadžer i najbliži saradnik, a sada ga tereti zbog sumnje da ju je oštetio za navedeni iznos.
Prije određenog vremena Milica je naime odlučila je da kupi stan na Novom Beogradu i zetu, tada svom bliskom saradniku, je dala nešto više od 60.000 evra koje je on uplatio firmi koja je gradila zgradu. Dogovor je bio da Milica ostatak novca za stan uplati do kraja godine. Međutim, pošto ona nije ispunila tu obavezu, od kupovine stana nije bilo ništa i zet joj je rekao da je ostala i bez onih 60.000 evra koje je dala kao avans.
Međutim, nakon toga u razgovoru sa Sašom Popoviće, Saša joj je preporučio da pomenuti slučaj da na sud kako bi povratila svoj novac, a u tu svrhu joj je čak obezbijedio i advokata.
Od tada traje cela ova agonija, zbog koje se Milica mnogo razočarala u ljude, a posebno joj teško pada to što više nije bliska sa sestrom.

Leave a Comment

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *