Miljana mu OVO NEĆE OPROSTITI! Evo šta je danas radio Zola DOK JE Miljana BILA NA KIRETAŽI! (FOTO)

Posle mnogo dana razmišljanja i premišljanja, Miljana Kulić je donela konačnu odluku da prekine neplaniranu trudnoću i ode na kiretažu. Miljana je jutros napustila Belu kuću i otišla na zakazanu kiretažu, a Zola ju je ispratio.

Kulićeva se danima borila sa ovom idejom i često upadala u depresivna stanja i lila gorke suze zbog, čini se, najtežeg životnog perioda i isto takve odluke koju je na kraju, ipak, donela. Sinoć je priznala Zoli da se plaši kako će prekid trudnoće uticati na nju, kao i da se boji da će joj se nakon abortusa psihičko stanje dodatno pogoršati.

I dok Miljana trenutno prolazi kroz lični pakao, sasvim drugačija situacija je na imanju. Zadrugari i danas učestvuju u specijalnom zadatku Velikog šefa u kome imitiraju svoje cimere u Šekspirovom pozorištu, a Zola je imitirao upravo Miljanu. 

Kako Čolić ne skida osmeh sa lica sve vreme, izgleda kao da ne haje za situaciju koja se trenutno dešava van rijalitija i da uživa sa cimerima, koji su i sami iznenađeni njegovim ponašanjem i reakcijom. Za to vreme, Miljana Miljana prolazi kroz najteži životni period. Kako će Kulićeva odreagovati kada ovo bude saznala, ostaje da vidimo.

Leave a Comment

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *