Ubistvo Jelena Marjanović krije mnoge misterije… Milomir Marić jedan od najinformisanijih novinara u Srbiji otkrio zbog koga Jelenin ubica nije ranije uhapšen…

Milomir Marić urednik televizije Happy, pisac i jedan od najuglednijih i najinformisanijih novinara regije iznio je svoje mišljenje kada je slučaj ubistva Jelene Marjanović u pitanju.
– Čitava ta priča je od početka jako misterizna i nekako je logičan zaključak bio da će Zorana uskoro uhapsiti. Nova forenzička ispitivanja ukazuju na to da Jelena nije ubijena na nasipu. Priča o tome kako je ona tuda trčala, pa ju je neki slučajni prolaznik ubio od početka je prazna i potpuno neuvjerljiva. Očigledno je da je ubijena negdje drugdje i donijeta na nasip, a da je u svemu tome učestvovalo više lica i da su tragovi skrivani na razne načine – izjavio je Marić.
Takođe se dotakao teme odugovlačenja slučaja i na neki način objasnio zbog čega, odnosno koga se čak 17 mjeseci čekalo na prvo zvanično hapšenje.
“Inspektor koji je vodio slučaj je smijenjen prije nekoliko mjeseci i od tog trenutka zločin je krenuo da se raspliće. Neko je izgleda pokušavao da sakrije tragove. Zašto je to činio, niko ne zna, samo znam da Zoran Marjanović nije neka važna ličnost da bi taj zbog njega to radio. Neko je još tu umiješan” – ubijeđen je Marić.

Leave a Comment

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *