Mira Škorić progovorila o opakoj bolesti! Četiri puta operisana… OVO JOJ JE NAJGORE BILO

Mira Škorić je čak četiri puta operisana zbog kancera, a pridružiće se građanima koji će u oktobru tužitti zemlje članice NATO, koje su 1999. bombardovale Srbiju osiromašenim uranijumom.
– Naravno da treba da se tuži! Sve su nas potrovali! I ne samo da se tuži, već da ih za uši dovučemo u naše bolnice i provedemo ih kroz onkološka odjeljenja na kojima leže djeca. To je strašno! Vi ne znate koliko su to divna i pametna djeca, a moraju da se bore sa nečim što ih izjeda – prokomentarisala je pjevačica koja je prije koncerta primila vitaminsku terapiju, a nakon toga pjevala Leskovčanima puna dva sata.
– Ja sam borac. Ne volim da me sažaljevaju, ne volim da o toj bolesti pričam poput pojedinih javnih ličnosti, ne tražim pomoć, borim se sama. Mada, moram da priznam da su me boljeli pojedini novinski naslovi kako sam se povukla i prestala da pjevam.
Primjer sam nemarne osobe kada je riječ o zdravlju. Kod ljekara sam tada došla poprilično kasno. I kad god se sjetim toga, nije mi dobro – ispričala je Mira i dodala:
– Istina je ta da sam četiri puta operisana. O tome nikada nisam govorila, a sada sam odlučila samo zato da bih, ako je to moguće, probudila svijest kod drugih ljudi da ne ponove moju grešku i povedu računa o svom zdravlju.

Leave a Comment

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *