STRAVIČNA SAOBRAĆAJNA NESREĆA… Najbolji igrač Manchester-a teško povrijeđen u saobraćajnoj nesreći……

Najbolji igrač Manchester Sity-a, Sergio Kun Aguero u ranim jutarnjim satima doživio je stravičnu saobraćajnu nesreću, a po policijskim izvještajima ostao je živ zahvaljujući sigurnosnom pojasu.
Aguero je jučerašnji dan proveo u Amstrdamu gdje je sinoć bio na konceru svog velikog prijatelja, pjevača Malume poznatog kao “Kolumbijski Justin Timberlake” nakon kojeg je taksijem krenuo ka amsterdamskom aerodromu, ali nažalost do aerodroma nije stigao jer je doživio saobraćajnu nesreću.
Taksi koji je prevozio Aguera se pri velikoj brzini zabio u stub gradske rasvjete te je na automobilu našinjena velika materijalna šteta, a nesretni Aguero je zadobio teške tjelesne povrede.
Prema prvim informacijama koje stižu Aguero je zadobio prelom dva rebra i čeka ga višemjesečni oporavak, a samim tim i odsustvovanje sa fudbalskih terena.
Poruke podrške pristižu sa svih strana svijeta i danas boja dresa i grb nikome nisu važni i svi su složni i žele samo jedno, a to je da se Aguero što brže oporavi i vrati na fudbalske terene.
I na kraju treba ponovo napomenuti da je prema policijskim izvještajima Aguera mnogo težih, možda čak i fatalnih posljedica spasio sigurnosni pojas!

Leave a Comment

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *