NAJJEZIVIJI ZAHTJEV koji je prostitutka Marija dobila od mušterije: ‘POSTAVIO ME JE NA STO, izuo mi cipele, izvadio zubarski pribor, ogledalo i električnu četkicu, a onda mi…’

Ovo su najbizarniji zahtjevi koje smo imale od strane nasih musterija.

Prostitutke, striptizete, eskort dame i žene sličnih profesija podijelile su na Redditu najbizarnije zahtjeve koje su dobile od svojih klijenata. Zanimljivo, oni najčudniji uopšte nemaju veze sa se*som.

“Jednom mi je došao vrlo mišićav tip koji bi se tuširao i kada je bio čist, napinjao je mišiće i tražio me da ih lagano zagrizem i žvaćem. Bilo je iznenađujuće zabavno”, priznala je izvjesna Sofi, na šta su se nadovezale njene koleginice:

“Jedan tip je došao u klub i tražio striptizete da mu dopuste da im trlja laktove.”

“Jedan klijent je želio da stojim u ćošku okrenuta prema zidu odjevena samo u vojničke čizme i čitam Uliksa”

“Klijent me postavio na sto, izuo mi cipele, izvadio zubarski pribor, ogledalo i električnu četkicu za zube i radio ‘zubarski pregled’ na mojim stopalima. Sat vremena.”

“Tip je nosio masku protiv prašine na licu i tražio me da gola poziram na nekom komadu namještaja. Buljio bi u moje lice s centimetra udaljenosti i onda tražio da promijenim pozu. Nikad me nije ni dotakao.”, sjeća se jedna Marija.

“Tražio je od mene da palim novac koji mi je poslao dok u isto vrijeme mastu*biram. Obično oko 20-30 dolara.”

“Platio mi je 300 funti da budem bankarka dok je s prijateljima igrao Monopol”, piše “Alo“.

Leave a Comment

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *