Nakon Života na vagi mnogi učesnici su se u izolaciji udebljali, a evo kako danas izgleda Marko…

Show Život na vagi kroz portekle 4 sezone sa sobom je donio mnogo toga dobrog. Veliki broj učesnika ovog show-a je riješio životni problem, a također i mnogi gledaoci poučeni iskustvima kroz gledanje ovog show-a su također smršavjeli.
Međutim, nakon Života na vagi koji je sa sobom donosio pozitivne stvari u zadnjih par mjeseci suočeni smo sa nečim što donosi samo negativno. Naravno, pandemija koronavirusa i sve što sa sobom nosi, a jedna od tih negativnih stvari je svakako i kućna izolacija.
Tako su mnogi kroz smanjeno kretanje, povećan stres i naravno POVEĆANU KONZUMACIJU HRANE kroz ovaj period vratili teđkom mukom izgubljene kilograme.
Ali u svemu negativnom uvijek se pojavi i neka pozitivna vijest.
Marko Kregar, kandidat treće sezone reality emisije ‘Život na vagi’ koji je stigao korak do finala, nije dopustio da ga nakon izlaska iz showa iskušenja vrate na staru kilažu, već je odlučio da će se svakim danom na najbolji mogući način brinuti o sebi, vježbati i što pravilnije se hraniti.
I dok većina objavljuje kako su svakim danom sve deblji i kako su se ulijenili, Marko je objavio na svome profilu kako je unatoč trenutnoj situaciji uspio smršavjeti još 5 kilograma, što je za svaku pohvalu.
Pogledajte kako izgleda…

Leave a Comment

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *