NASTAO MUK: Nakon što je izabran novi VOĐA, stiglo PISMO – Morala je da izabere između NJIH DVOJE!

Đomla Panamera koji je sinoć napustio imanje, za vođu izabrao je Jovanu Tomić Matoru, što se moglo i očekivati, jer su oni bili dobri drugari i van rijalitija.
Veliki šef poslao je Matoroj prvo pismo, koje se tiče raspodele budžeta za predstojeću nedelju.
– Dragi zadrugari, Veliki šef vam šalje novac za nedeljne troškove. Vođa će sada odlučiti ko je koliko novca zaslužio. Prošle nedelje ste kažnjeni smanjenjem budžeta za 500 dinara. Dvanaest zadrugara treba da dobije 1.500 dinara, 12 zadrugara da dobije 2.500 dinara i 12 zadrugara treba da dobije 3.500 dinara. Vođa će odlučiti ko će koliko novca dobiti – pisalo je u pismu Velikog šefa.
Poznato je da uvek dođe do svađe kada je raspodela budžeta u pitanju, te je Matora odmah opravdala svoj postupak, koliko će kome podeliti.
– Naravno da ću veliki budžet podeliti sa onima sa kojima sam najbolja, biće oštećeni jedan ili dva zadrugara, ali nadam se da će razumeti, ako su mi prijatelji, što će dobiti srednji budžet – rekla je Jovana i počela da deli novac.
Za promenu, ovog puta nije došlo do svađe tokom raspodele budžeta i svi ukućani su ćutali dok je vođa davala novac, što je zaista iznenađujuće.
Jedini problem nastao je kada je Jovana morala da izabere između Janjuša i Ane Korać, kome će dati veći budžet, ovog puta odlučila se za Anu.

Leave a Comment

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *