Nevjerovatno… Ognjen Vranješ danas objavio DETALJE AFERE sa Jelenom Karleušom, a sad se obratio novinarima i izjavio OVO!!!!

Igrač reprezentacije Bosne i Hercegovine sa brojem 6 kako su ga u medijim aprozvali, odnosno Ognjen Vranješ već danima se nalazi u centru skandala zbog navodne afere sa Jelenom Karleušom..
Nakon što je cijela priča izašla u javnost, Jelena Karleuša i njn muž Duško Tošić su istog trenutka domantovali sve navode, Međutim, Vranješ je danas “dolio ulje na vatru” objavivši jedan opširniji članak na društvenoj mreži u kojem je naveo sve detalje afere sa Karleušom, a cijelu svoju priču potvrdio je i fotografijom, na kojoj su Karleuša i on, a koja je navodno nastala dok su bili zajedno u Grčkoj.
Pomenutu objavu je vrlo brzo nakon toga obrisao sa društvene mreže, a onda nakon par sati ponovo se oglasio o ovoj temi.
Ovaj put je kratko poručio da je sve bila samo njegova šala:
“I novinari, kako vam se sviđa kad se ja malo sa fotošopom zaigram”, napisao je Vranješ na storyju, čime je raniju izjavu o aferi sa Jelenom Karleušom demantovao.
Mnogi su zbunjeni nakon svega što je danas izjavio Vranješ, te se pitaju šta je zaista istina??? Da li je shavatio da je pretjerao ili se zaista šalio???
ŠTA VI MISLITE O SVEMU, POSEBO OVOME ŠTO JE VRANJEŠ DANAS URADIO???

Leave a Comment

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *