Nina iz Života na vagi smršala 66 kg i pokazala kako izgleda njeno tijelo… Pogledajte:

Po okončanju show-a Život na vagi Nina Martina Korbar postala je jako aktivna na društvenim mrežama. Često dijeli fotografije i ponosno ističe koliko je uspjela smršati za vrlo kratko vrijeme.
Danas je Nina objavila jednu vrlo interesantnu fotografiju na kojoj je samo u minijaturnim crnim hlačicama i topiću uz koju je napisala: “Od svoje najviše kilaže sam smršavila 66 kilograma. Najbitnija je pravilna prehrana, a nakon nje, redoviti treninzi”.
Nina je takođe dodala da nakon toliko izgubljenih kilograma svi imaju problem s viškom koše, mada kada vidite fotografiju izgleda kao da Nina taj problem nema, a ako ga i ima, vješto skriva jer na fotografiji izgleda fantastično.
Pogledajte… priznajte da je teško povjerovati da je ova djeovjka do prije par mjeseci imala 124 kilograma, odnono nešto ranije i 150 koliko je njena maksimalna težina koju je imala.
Čestitamo i ovim putem želimo pozvati sve djeovjke koje imaju sličnih problema da se ugledaju u Ninu, a iz ranijih sezona Života na vagi naravno na Jelenu i Kristinu… Sve je moguće, samo treba biti odlučan i krenuti pravim putem, ma koliko u određenim trenutcima bio težak i nemoguć, jer krajnji rezultat je OVO što možete vidjeti na fotografiji ispod i mnogo više od toga.

Leave a Comment

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *