RAK KOŽE u ranoj fazi možete prepoznati po ovoj PROMJENI NA VAŠIM NOKTIMA…

Lisa Harison je manikirka koja je spasila život jednoj klijentici tako što je po njenim noktima prepoznala da ima rak kože. Svoju priču je podijelia na svom profilu uz fotografiju nokta na osnovu kojeg je zaključila da njena klijentica ima rak.
Ispod fotografije je napisala:
“Jedan od mojih klijenata imao je cnu liniju na noktu. Kada je sela, tražila je lak koji je dovoljno taman da jer prekrije. U salonima u kojima je pre bila rekli su joj da je u pitanju manjak kalcijuma ili nešto nasledno. Međutim, u pitanju je bio znak raka. NIsam htela da je plašim ali sam joj rekla da odmah poseti doktora. Danas me je zvala i rekla da je u pitanju bio agresivan melanom koji je počeo da se širi do njenih limfnih žlezda”.
Pored ovakve promjene na noktima postoji još veliki broj mogućih projmena koje svaka za sebe ukazuju ne neki problem u organizmu. Stoga, ukoliko uočite bilo kakve promjene na vašim noktima bilo bi poželjno da se obratite stručnim osobama, dermatoluzima ili barem porodičnim ljekarima da utvrde zbog čega su promjene nastale, jer za svaku bolest važi da je najvažniji korak u izlječenju od iste RANO OTRKIVANJE TE BOLETI.

Leave a Comment

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *