Novi zaplet! Ognjen Vranješ POSLAO Jeleni Karleuši 1001 RUŽU, a pevačica se OVAKO PRAVDALA MUŽU:

Mladi fudbaler Ognjen Vranješ je potpuno otkinuo za pevačicom Jelenom Karleušom, piše dnevni list “Kurir”. On je, kako bi se osvetio kolegi Dušku Tošiću, Karleuši za praznike poslao na kućnu adresu hiljadu i jednu ružu.

Kada je Duško pronašao u Karleušinom telefonu poruke od Ognjena izbila je žučna svađa između njih, a potom je pozvao Vranješa i sasuo mu niz pretnji.

– Pošto je Duško zapretio Ognjenu, on je hteo da mu se osveti. Smislio je da za praznike Jeleni pošalje romantičan poklon na njenu kućnu adresu na Dedinju. Tošić je bio prisutan i napravio je haos – otkriva izvor.

Karleuša se, kako piše “Kurir”, pravdala Dušku da je Ognjen “psihopata” koji je proganja i da ne zna kako da ga se reši.

– Objašnjavala mu je da ona nema veze s poklonom, da se ne čuje s njim i da ga maksimalno ignoriše. Žalila se da ne može da ga se otarasi, da joj dnevno šalje i po 40 poruka i da će izludeti od njega. Govorila je da ne daje nikakav povod, ali da Vranješ ne prestaje da je proganja. Duško ju je bledo gledao, ali pevačica je uspela da ga uveri da zaista s mladim fudbalerom nema ništa. Čak ga je vređala, pa je između ostalog izgovorila da je Ognjen psihopata i zaljubljeni klinac. Kao i uvek, Tošići su rešili problem i nastavili dalje – navodi izvor “Kurira”.

Leave a Comment

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *