Nuša Rojs OSTAVILA Gospodina Savršenog

Kao što je poznato Nuša Rojs je prije par dana od strane Gospodina Savršenog odabrana kao idealna djevojka za njega. Međutim, prema zadnjem statusu koji je objavila Nuša Rojs izgleda da ta ljubav i nije dugo trajala.
– Dragi moji, svim svojim srcem željela sam da traje. Ako ste vi razočarani, kako mislite da je meni? Iskreno napravila sve što je bilo moguće s moje strane, i molim vas ne sudite, ne pitajte me ništa…možete sami vidjeti kako tužne pjesme pjevam u zadnje vrijeme…hvala – napisala je Slovenka.
Njezini fanovi oko situacije koja se desila među njima imaju podvojena mišljenja.
– Znači stvarno repriza prošle godine,odabrao je onu koja nam je svima bila favorit pa se vani predomislio, pitanje je s kim se sad viđa zapravo – znatiželjni su fanovi. Nuši su u komentarima pisali i kako mi je žao zbog situacije s Mijom i neka digne glavu gore.
– Pretpostavljala sam da će Mijo da iskopira Gorana izabrati kao Nušu ona je ta i poslije promijeniti mišljenje, samo se nadam da Mihaela nije baš naivna pa poslije onih zadnjih Mijini riječi bude s njim – nada se jedna Nušina pratiteljica.

Leave a Comment

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *