Big Brother STEFFANI BANIĆ statusom “On meni sveee ❤❤❤😍” zagolicala maštu svojih fanova… FOTOGRAFIJA ISPOD STATUSA OTKRIVA KO JE TO NJOJ SVE…

Lijepa splićanka, Steffani Banić je jedna od rijetkih učesnica Big Brothera, odnosno učesnika uopšte koja i 2 godine nakon završeka reality show-a i dalje privlači pažnju mnogih pisanih medija i portala u regiji.
Gdje izlazi, sa kim se viđa, šta radi kada je Steffani u pitanju sve je interesantno, jer je Steffani za vrijeme boravka u BB kući stekla veliki broj obožavaca koji su željni svake informacije o lijepoj splićanki, pogotovo sada kada više nisu u prilici da je na svom tv prijemniku prate 24 sata dnevno.
Obzirom da su društvene mreže danas postale jedan od bitnih segmenata svačijeg života, prenosimo vam jedan zanimljiv status koji je Stefani nedavno objavila na svom profilu.
“On meni sveee ❤❤❤😍” napisala je Steffani uz sliku ispod.
Istinski obožavaoci Steffani Banić ovim statusom nisu toliko ni iznenađeni obzirom da je poznato da je Steffani veliki boraz za zaštitu životinja i ljubitelj pasa, posebno svog psa ….

Leave a Comment

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *