Oni NE POMIŠLJAJU NA PRELJUBU: Ova 4 horoskopska znaka će vam sigurno BITI VJERNA CIO ŽIVOT!

Njihova osjećanja su trajna i postojana pa im nije lako da se odljube čak ni ako odnos ne funkcioniše.
Neki horoskopski znaci se zaljubljuju na sedmičnom nivou, a drugima za to trebaju godine i decenijama vole samo jednu osobu. Vatrene i vazdušne znakove pokreću strast i želja za novim iskustvima, pa je za njih izglednije da će imati i mnogo ozbiljnih ljubavi, dok su zemljani i vodeni znakovi skloniji trajnijim osjećanjima, pa se teško odljube od nekoga koga su zavoljeli, piše “tportal“…
1. Rak
Sposoban je da čitav život voli samo jednu osobu, čak i ako više nisu zajedno. Njegova osjećanja su trajna i postojana pa mu nije lahko da se odljubi ni ako odnos ne funkcioniše i problemi su došli do grla. Dobro ih je imati za partnere jer su voljni da sve učine za onoga koga vole.
2. Ribe
Njena osjećanja nisu toliko intenzivna i duboka, ali Riba je u stanju da provede decenije obožavajući i idealizujući jednu osobu. Ona je sanjar koji teško razlikuje stvarnost od mašte, pa je i u ljubavi često nerealna. Onaj koga kuje u zvijezde uvijek će joj biti u duši, pa i ako je u sretnoj vezi sa nekim drugim.
3. Bik
Treba mu puno vremena da se zaljubi, ali kad nekome pokloni svoje srce, njegova osjećanja postaju trajna i postojana. Nije zaljubljiv i sklon “švrljanju” sa strane pa kad pronađe onoga s kim se slaže, biće presretan. Ostvarenje stabilnosti i zasnivanje porodice je ono čemu oduvijek teži.
4. Jarac
Ne otvara se lako pred drugima zbog straha od razočarenja. Njegov štit je teško razbiti, ali onaj kome to pođe za rukom dobiće odanog i vijernog partnera koji će mu pružiti stabilnost. Jarac je čvrsta i ozbiljna osoba koja više od svega cijeni spokoj i sigurnost. Kad nekoga iskreno zavoli, ta ljubav neće imati vijek trajanja.

Leave a Comment

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *