Da li znate šta se desi kada prilikom oralnog se*sa DUNETE U VAGINU? Odgovor će vas..

Postoje neki mitovi koji nikad ne umiru, pa se tako s vremena na vreme ponovo desi (izmišljena) priča o nekoj devojci koja je zatrudnela kupanjem u javnom bezenu, pa onda priča o skupljanju polnih bolesti sa daske u javnom toaletu i niz sličnih nemogućih priča. Jedna od takvih koje se redovno ponavljaju je i priča o ženi koja je umrla nakon što joj je muškarac koji joj je pružao oralni seks dunuo u vaginu.

Stanje na koje ovaj mit pokušava da se prikači je vaginalna embolija. Embolija je prenošenje materije krvnim ili limfnim putem kroz krvne sudove, gde se ta materija zaglavljuje i dovodi do raznih poremećaja, a moguće i smrti. Te čestice su uglavnom mikrobi, bakterije, paraziti, ali mogu da budu i pigmenti, kapljice masti ili ulja, mehurići vazduha ili strana tela.

To je strah koji je generacijama usađivan u ljude, a za razliku od mitova koje smo spomenuli, ovaj je zapravo – moguć.

Naravno, vaginalna embolija je izuzetno rtka pojava, ali činjenica je da su zabeleženi slučajevi kada je partner zaista dunuo jače ženi u vaginu, a zarobljeni mehur vazduha doveo je do embolije, koja je onda izazvala srčani udar ili šlog.

Kako objašnjavaju stručnjaci, mogućnost za vaginalnu emboliju povećava se ako na intimnim delovima imate neku povredu ili ukoliko je žena trudna.

Većina prijavljenih slučajeva vaginalne embolije, doduše, nije se desila u toku oralnog seksa već uz pomoć pokušaja primitivnih abortusa kod kuće mada je, kao što smo rekli, zabeleženo i par slučajeva kada je smrt izazvana oralnim seksom.

Tako je Internacionalni žurnal legalne medicine 1990. godine izvestio o slučaju 40-godišnje trudnice koja se samozadovoljavala šargarepom. Došlo je do vaginalne embolije jer je, ispostavilo se, posteljica bila oštećena i došlo je do srčanog udara.

“Postgrad Medical Journal” je 1998. godine izvestio o tri slučaja u Velikoj Britaniji tokom kojih je oralni seks doveo do vaginalne embolije.

“Academic Emergency Medicine Journal” izvestio je o sličnom nesrećnom slučaju – muž je ženi pružao oralni seks i dunuo malo jače u njenu vaginu,

Stručnjaci kažu da postoji veoma mali rizik da se ovo dogodi, a pored oralnog seksa, moguće je da do embolije dođe i prilikom veoma grube i brze penetracije.

KOJI SU FAKTORI RIZIKA?

Kao što smo već rekli, trudnoća ili povrede u intimnim delovima povećavaju rizik, ali isto to može da se desi i u pojedinim pozama. Posebno je opasna ona u kojoj je žena zauzela pozu kao u dogi stilu, s tim da je zadnjica mnogo isturenija u vazduhu a grudi praktično priljubljene za kolena, kažu stručnjaci.

Pored toga, veliki rizik nosi i “fisting” ili bilo kakva penetracija sa neprirodno velikim predmetima.

(metro.co.uk)

Leave a Comment

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *