ACA LUKAS SE RAZVEO!!! Evo šta je na svom profilu poručio već BIVŠOJ LJUBAVI!!!

Ono o čemu su mediji nagađali danima desilo se. Aca Lukas se definitivno razvodi od supruge Sonje, a vezano za to na svom profilu je objavio IZJAVU… PISMO… ili PREPORUKU.
“MOJA IZJAVA…ILI PISMO…USTVARI NAJBOLJE PREPORUKA!
DRAGA MOJA LJUBAVI, doduše bivša! UVEK SI VOLELA MEDIJE I DA SE SLIKAŠ! UZ MENE TI JE TO DOBRO IŠLO! OVO ŠTO SADA RADIŠ SA SVOJIM PR-om, (samo ne znam šta će tebi PR) TVOJOM LAŽNOM DRUGARICOM NEMANJOM PAJIĆKOM, U NAJMANJU RUKU JE NEFER DA NE KAŽEM GROZNO, PREMA NEKOM KO JE KAKAV GOD DA JE IPAK OTAC TVOG DETETA! JA ĆU MAJCI SVOG DETETA, IPAK OSTAVITI DA SE BAVI ONIM ŚTO NAJVIŠE VOLI I OD MENE NIKO NEĆE ĆUTI NIŠTA RUŽNO O TEBI, JER IPAK SI MAJKA MOGA DETETA! OSTAVLJAM TI MEDIJE, DRUŽI SE SA NJIMA, NAMEŠTAJ AFERE OCU SVOG DETETA, UZ POMOĆ TVOJE MUŠKE DRUGARICE PAJIĆKE! PROPAGIRAJ SE REKLAMIRAJ SE, TVOJA “PREDSTAVNICA ZA ŠTAMPU TE ZA SADA ODLIČNO SAVETUJE! BAŠ VAM JE DOBRO KRENULO!!!!NE SEKIRAJ SE NISI NI PRVA NI POSLEDNJA KOME JE OVA SPODOBA I NASTRANA BEZDLAKA NAKAZA, ISPRALA MOZAK I UNIŠTILA PORODICU!!! TO MU JE POSAO! JA TE NEĆU NI DIRATI NI ODGOVARATI! Želim ti sve najbolje! P.s. GOSPOĐA NEMANJA PAJIĆ DIREKTORKA ADRIA MEDIA GRUPE, I KURIRA , podguzna mušica ACE RODIĆA!!!“, naveo je Aca Lukas na svojoj fan stranici.
Izgleda da se historija ponavlja jer kroz nešto slično, ako ne isto je prolazio i Željko Šašić, čovjek za koga je Sonja bila udata prije Ace.

Leave a Comment

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *