OTKRILA… CECA postaje dio Zvezda Granda!!! Da li je moguće…

Nova sezona muzičkog takmičenja Zvezde Granda izazvala je neviđenu pažnju javnosti i to ponajviše zbog promjenjenog koncepta takmilčenja.
Naime kako je poznata od ove sezone članovi žirija biraju kandidate sa kojima će lično raditi i spremati ih iz kruga u krug, te se sa njima boriti za pobjedu.
Kako je emitovanje trenutno aktuelne sezone već odmaklo, članovi žirija već uveliko pričaju o tome na koji način će pripremati takmičare koji završe u njihovim timovima, a Viki Miljković je sada otkrila ekskluzivnu informaciju koja će se i te kako dopasti obožavaocima folk dive Svetlane Cece Ražnatović.
– Prezadovoljna sam svojim kandidatima i imam velike planove i što je najvažnije znam šta ću da radim sa svakim od njih. Ceca je Tašketu dala svoj muzički studio i on je to adaptirao i renovirao i mislim da će to biti jedan od najboljih studija u gradu u kome ćemo raditi – izjavila je Viki, kako prenosi grand.online, a na pitanje da li će se i sama Ceca naći povremeno u studiju sa kandidatima, te na taj način postati deo ovog šou-programa, Miljkovićeva je odgovorila:
– Mi svaki dan pijemo kafu u studiju, ali ne moram sad sve da otkrijem – ostala je zagonetna pevačica, ipak aludirajući na to da će joj folk diva biti od pomoći u ovoj sezoni “Zvezda Granda”.

Leave a Comment

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *