Ovo je osnovni savjet trenerice Sanje kako da USPJEŠNO SMRŠATE… Jelena Putnik ju je poslušala i svi znamo šta je postigla!

Mnogo je primjera osoba koje imaju problema sa viškom kilograma koje na sve načine pokušavaju da se izbore sa kilogramima ali krajnju rezultat je jako loš.
Mnogi čak unos hrane svedu ispod svakog minimuma, praktično PRESTANU JESTI i očekujeu da će se kilogrami istopiti. No tijelo ne funkcionira tako – ono čuva rezerve.
Trenerica Sanja Žuljević u novom projektu otkrila je male tajne velikih rezultata.
“Ne smijete preskakati obroke jer je sakupljački mod pod nadzorom sustava za preživljavanje i svaki put kad na određeni način svojem tijelu govorite da nemate dovoljno hrane, energije, bilo čega što ugrožava sustav za opstanak, on će uključiti sakupljački mod i nećete gubiti kilograme. Osim nepreskakanja obroka, ne smijete unositi tzv. prazne kalorije – one koje će napuniti vaš želudac, a neće nahraniti vaše stanice koje onda neće moći obavljati svoje funkcije. Koje su to “prave kalorije“? Tu dolazimo do tzv. svetog trojstva u prehrani kojeg se, kako samo ime kaže, moramo pridržavati – prvo je živa namirnica – sve svježe voće i povrće, druga je neki izvor proteina, bilo životinjskog, bilo biljnog, primjerice riba, meso, jaja, sir i pod treće – zdrava mast čiji izvori mogu biti iz orašida, sjemenki, iz nerafiniranih ulja, avokada… Znači – ne hranite želudac, hranite stanice.” objasnila je Sanja.
Svjedoci smo da kroz protekle tri sezone oni koji su poslušali savjete trenerice Sanje napravili su velike rezultate i od svog tijela NA ZDRAV NAČIN učinili čudo. Jedan od najboljih primjera je naravno Jelena Putnik koja je ne tako davno imala strašno velike probleme zbog viška kilograma, a danas nakon samo godinu dana ti problemi su daleka prošlost.

Leave a Comment

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *