Paparaci ULOVILI Anastasiju Ražnatović U KINESKOM BUTIKU! Evo šta je tamo kupila!

Mlada pevačica, ćerka Svetlane Ražnatović, u jeku popularnosti uhvaćena je kako pazari potrepštine za kuću u kineskom butiku koji se nalazi blizu njene kuće.

Naime, ona je posetila jedan kineski butik u kojem je, kako saznajemo, pazarila dasku za peglanje. Ovim činom Anastasija Ražnatović je pokazala da živi život poput većine građana Srbije, te da joj marka i nije toliko bitna.

Mlada zvezda u usponu Anastasija Ražnatović pre manje od tri nedelje objavila je drugu pesmu “Rane”, koja ima preko 18 miliona pregleda na najpopularnijoj platformi Jutjub. Ogromna popularnost ne sprečava je da živi kao sav normalan svet i ponaša se kao većina njenih vršnjakinja.

Kako saznajemo, naslednica muzičke dive ume često da pazari u ovoj prodavnici.

– Anastasija Ražnatović je sasvim obična devojka i često je možete videti u komšiluku kako pazari one osnovne stvari. Taj kineski butik joj je omiljen i često tu ume da kupi nešto što joj treba za kuću. Ovog puta je uzela kinesku dasku za peglanje, ali nedavno je uzimala i još neke predmete za kuhinju i kupatilo – kaže za “Blic“ prodavačica iz obližnje prodavnice.

Inače, mladu zvezdu je u kupovini uhvatila ekipa emisije “Paparaco lov“.

Praćenje zvezde je, naime, počelo nakon gostovanja u jutarnjem programu televizije “Prva”, te su pomno ispratili svaki njen korak.

Ubrzo nakon završenog snimanja, Anastasija se u društvu prijateljice uputila u jedan prestonički restoran, gde je imala dogovoreno fotografisanje za naslovnu stranu najprestižnijeg nedeljnog magazina u Srbiji. Nekoliko sati kasnije uputila se u Beton halu, gde je imala dogovoren poslovni sastanak. Naime, Anastasija je u pregovorima za saradnju za jednu poznatu prestoničku kliniku čije bi trebalo da bude zaštitno lice. Kada su pregovori okončani, krenula je kući.

Praćenje je potrajalo do sutra ujutru, kada se pošla u manji šoping. Prvo je u obližnjoj parfimeriji i u jednoj drogeriji pazarila, da bi na kraju dana posetila spomenuti kineski butik.

Leave a Comment

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *