Alisa je bila uvijek NAMIJANA, ali DEBELA i njena sreća nije bila potpuna… U želji da skine kilograme POČELA JE PITI 4 LITRE VODE…

Amerikanka Alyssa Lusk je skinula skoro 25 kg na jednostavan način, samo tako što je počela piti više vode, tačnije 4 litre vode dnevno je pila, što je za duplo više u odnosu na preporučene dozen. ako bi u jednom tjednu popila nešto manje od 30 litara vode. Izgleda mnogo, ali na taj način je postigla nevjerovatan rezultat i to u vrlo kratkom vremenskom roku.
Vaga je ovoj 27-godišnjakinji ipokazivala 90 kg kda je bila najteže, a u to vrijeme nosila je veličinu 46. Kako kaže, nije mogla otići kupovati odjeću, a da to ne završi sa suzama iako je po prirodi vrlo vesela osoba i nasmijana.
Danas nosi veličinu 38 i teži 65 kilograma.”Počela sam više šetati i paziti što jedem. Nakon što sam skinula devet kilograma, zaručila sam se i tad sam odlučila izgubiti još pet kilograma do vjenčanja. Promijenila sam stil života i počela piti skoro četiri litre vode dnevno, vježbajući pet do šest puta tjedno”, rekla je, dodavši da je izgubila mnogo više od planiranog.
Ako imate sličnih problema pokušajte sa ovim načinom mršavljenja, možda i vama pomogne.

Leave a Comment

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *