Pokušao da sakrije! Evo šta je Dženan Lončarević URADIO porodici kojoj je klizište uništilo kuću, a nakon svega IZJAVIO OVO:

Dženana Lončarevića javnost poznaje kao vrsnog muzičara i pjevača, ali pored toga i prije toga Dženan je nevjerovatno dobra i human čovjek, a priča koja je danas izašla u javnost samo je čvrst dokaz toj tvrdnji.
Dženan Lončarević i njegov brat Senad uplatili su kiriju za stan za godinu dana unaprijed za porodicu Ješić iz Prijepolja, kojima je klizište srušilo kuću u kojoj su živjeli.
Ovaj human gest popularnog pjevača vjerovatno bi prošao neprimjećeno jer on nipošto ne želi o tome da govori u javnosti, ali su korisnici društvenih mreža prethodnih dana počeli sve više da dijele ovu informaciju, hvaleći Lončarevićev potez.
– Znam da zbog svoje skromnosti ne bi voleli da se o ovome priča, ali ja ipak hoću! Moji prijatelji, braća Senad i Dženan, porodici Ješić, koja ima četvoro dece, a klizište im je uništilo dom, platili su stanarinu za godinu dana unapred. Ljudi! Da, Dženan Lončarević – napisao je jedan korisnik, a nakon toga je Dženan kratkim komentrom potvrdio cijlu priču:
-Istina je, ali ne bih da pričam o tome. Ako već pomažeš nekome, ne moraju svi da znaju. Držim se toga i tako će i ostati – rekao je Dženan za Kurir.

Leave a Comment

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *