PREVARIO trudnu suprugu, prenoćio u zatvoru, a sad će ga razvod koštati 80 MILIONA: Nastavlja se drama slavnog..

Ovaj vikend bio je baš turbulentan za slavnog engleskog fudbalera Vejna Runija. A sve su šanse da će ga taj ludi provod koštati 80 miliona funti.
Vejna Runija je policija zaustavila u alkoholisanom stanju, a da stvar bude još gora, s njim je bila i Laura Simpson s kojom se zabavljao dok je njegova trudna supruga s decom bila na odmoru. Britanski mediji odmah su objavili vest o Runijevoj aferi, a nije trebalo dugo da Kolin, njegova supruga za sve to sazna.
Odmah se vratila s odmora i suočila sa suprugom. Navodno je došlo do žestoke svađe i prepucavanja, a Kolin je nazvala i Lauru koja joj je objasnila da se između nje i Vejna ništa nije dogodilo. Bila je to slaba uteha s obzirom na to da je Laura za medije izjavila da bi sigurno spavala s Runijem da ih policija nije omela.
Kolin je s decom otišla kod svojih roditelja i vrlo retko napušta kuću, a kada je to ipak morala da učini, britanski mediji odmah su objavili kako na prstu nije imala venčani prsten vredan 250.000 funti. Ponižena i posramljena supruga sada, navodno, razmišlja o razvodu od nestašnog fudbalera.
Prijatelji para tvrde da je Kolin tražila od Vejna da joj prizna s koliko se još devojaka zabavljao od kako su u braku, ali navodno, konkretan odgovor nije dobila jer fudbaler negira sve za šta ga britanski mediji optužuju. Ako do razvoda dođe, Kolin bi mogla da dobije 80 milona funti.
Kolin i Vejn su tokom braka dobili tri sina, a četvrta beba je na putu.
(thesun.co.uk)

Leave a Comment

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *