ŠOKANTNO! Bend COLONIA se potpuno raspao… EVO ZBOG ČEGA…

Nakon što se danima nagađalo o potpunom raspadu kultne grupe Colonia danas su se sva nagađanja i obistinila. COLONIA efinitivno odlazi u historiju, a je potvrdila i sama Indira.
Indira Levak je na svom profilu dala do znanja da se razilazi od Borisa Đurđevića.
Evo šta je objavila:
“Dragi moji, već dugo razmišljam o solo karijeri, vrijeme je da okrenem smjer prema novim koordinatama koje sam sama odredila i realiziram neostvarene želje i snove. Colonia je divan period moje pjevačke karijere, moje povijesti, tisuće koncerata i hitova kojima sam dala svoj neizbrisiv pečat, a koje su dio mene kao umjetnice, zauvijek. Sada ću kao INDIRA, zajedno s timom divnih kreativaca moju prepoznatljivu energiju usmjeriti na svježe ideje i želje moje vjerne publike, kojoj sam zahvalna na podršci i ljubavi. Ništa se ne mijenja kada su u pitanju naša druženja i pjevanje uglas, život je sada, plešimo i dalje zajedno na mom putu pozitive i radosti! Od sada sve informacije o koncertima pratite na novoj Facebook stranici Indira Icolonia Forza. Ljubi vas vaša Indira”, poručila je.
Bez obzira da li neko bio fan benda COLONIA ili ne činjenica je da je gašenje ovog benda veliki gubitak i veliki udarac na muzičku scenu.

Leave a Comment

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *