RASTA ne viđa kćerku i neplaća alimentaciju Ani Nikolić!?? Advokat izjavio OVO:

O razmiricama i razvodu Ane Nikolić i Stefana Đurića Raste spekuliše se mnogo u proteklih nekoliko meseci u medijima, a kako se par ne oglašava teško je razlučiti gde je istina u svemu onome što izvori bliski reperu i pevačici otkrivaju za pojedine medije.
Za sada je jedina proverena informacija to da je Ana potpisala papire za razvod braka, što je potvrdio njen advokat sredinom novembra prošle godine, dok se u tom momentu još uvek čekalo da i Đurić učini isto.
Iako su pojedini mediji nakon toga preneli da Stefan odbija da plaća alimentaciju u visini od 2.000 evra mesečno, advokat je stavio tačku na celu tu priču isticanjem da Rasta nije u zakonskoj obavezi da isplaćuje spomenutu svotu novca Nikolićevoj sve do onog momenta kada se njih dvoje sudski ne razvedu.
Da nema istine i u novinskim napisima da reper ne viđa jednogodišnju ćerku Taru, pokazao je i on sam kada je na društvenim mrežama objavio video zapis na kom je moguće videti da je svojoj mezimici darovao patike jednog prestižnog brenda.

Leave a Comment

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *