SA 16 JE DOBILA SINA, 10 GODINA SU JOJ BRANILI DA GA VIDI: Pjevačica je prošla pravi pakao, a evo kako izgleda njeno dijete

Srbijanska pjevačica Tina Ivanović godinama je u vanbračnoj zajednici sa Zvezdanom Anđićem, sa kojim nema djece, pa malo ko zna za to da Tina ipak ima sina, ali njihova priča je sve samo ne radosna.
Naime, Tina je u ranoj mladosti bila udata za jednog čovjeka sa kojim je dobila sina, a imala je svega 16 godina.
Međutim, Tina nije mogla da uživa u majčinstvu punih 10 godina, pošto joj je tadašnji suprug nakon razvoda branio da viđa djete.
“Samo ja znam koliko mi je u tom periodu bilo teško. Mnogo sam patila. Kada je trebalo da vidim svoje dijete, bivši suprug i njegova porodica mi to nisu dozvolili. Nikada ga se nisam odrekla. Pa, koja majka ne bi volela da bude sa svojim detetom. Ne mogu vam nabrojati koliko puta sam kolima odlazila do kuće u kojoj je živio i čekala ga. Jednom mi je pošlo za rukom da ga vidim, dok je vozo bicikl.
Ne znam da li se sjeća toga, jer bio je baš mali, imao je četiri godine. Prišla sam mu i rekla da sam ja njegova mama i dala mu novac.
Primjetila sam da je bio zbunjen i sve vrijeme je gledao ka kapiji kuće u kojoj je živio.
Dvije godine nakon razvoda otišla sam da radim u Njemačku i redovno sam slala alimentaciju. Tako je bilo sve do 2005. godine, kada smo se konačno sreli”, ispričala je Tina prije nekoliko godina, piše “Telegraf“…
Ona je u istom intervjuu priznala i to da joj je trenutni partner Zvezdan pomogao da uspostavi ponovo kontakt sa sinom.
“Zvezdan mi je mnogo pomogao. Danima smo razgovarali o tome kako bi mogli da dođemo do Danijela. Preko nekih ljudi uspio je da nađe njegov broj telefona, pozvao ga je i pitao ga da li želi da se vidi sa mamom.
Rekao je da mu je to velika želja. Tada smo bili u Budvi, i Danijel nam se za nekoliko dana pridružio.
Ne mogu vam opisati koliko sam bila sretna što nakon toliko vremena mogu da zagrlim i poljubim svoje dijete i neko vrijeme provedem sa njim. Od tada je sve kako treba, redovno se viđamo, dolazi kod nas u Beograd. Ponosna sam majka, jer mi je sin dobar i vrijedan dečko”, iskrena je bila srbijanska pjevačica.

Leave a Comment

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *