Zoran Marjanović nije bio na nasipu sa kćerkom Janom kada je Jelena nestala… Ova žena je juče na saslušanju svjedoka oborila alibi Zorana Marjanovića…

Radosava Marković prema navodima srpski medija juče je na saslušanju dovela u pitanje istinitost izjave Zorana Marjanovića da je kobnog dana bio sa kćerkom Janom na nasipu.
Radosava je svojim svjedočenjem oborila alibi Zorana Marjanovića koji je osumnjičen da je 2. aprila 2016. godine izvršio ubistvo svoje supruke Jelene Marjanović.
Radosava Marković je navodno na saslušanju izjavila sljedeće:
“Čuvala sam, kao i svakog dana, koze na nasipu. Svakog dana u isto vrijeme izvodim koze na pašu i znam da je bilo oko 16.40. Vidjela sam muškarca i djevojčicu. Muškarac se igrao sa djevojčicom, ona je krenula ka kozama i on joj je viknuo da se vrati. Nisam sigurna da li je vikao Dano ili Jano” i dodala da je „tek kasnije primijetila da se nešto čudno dešava na nasipu kada je vidjela neke ljude i automobile koji dolaze i odlaze“. Radosava je navedenog muškarca opisala kao starijeg, godina između 60 i 70 godina sa dužom kosom vezanom u rep.
Branilac Zorana Marjanovića, advokat Nikola Dumnić, potvrdio je da je žena koja je čuvala koze rekla da se čovjek koji ne odgovara opisu Zorana Marjanovića igrao sa djetetom na livadi pored nasipa.

Leave a Comment

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *