Sa samo 11 godina se porodila i postala majka djevojčice, a njen jedini brat je otac te djevojčice: “Za mene će biti strašan dan onda kada sazna da je njen ujak zapravo i njen otac.”

Stravična životna priča dolazi iz Engleske. Djevojčica Tereza Midlton je sa samo 11 godina rodila i postala mama.
Njena teška životna priča počela je i ranije. Majka joj je bila baskućnica i jedan dio života je provela u sirotištu, gdje je živjela zajedno sa svojim bratom. Nakon toga dobila je novi dom zajedno sa svojim bratom u škotskom Andaleu i tu zapravo počinju njene prave nevolje.
Iako je imala samo 9 godina ponašala se kao da ima 20, družila se sa starijim, pila, a često je uzimala i nedozvoljena sredstva.
Sve je kulminiralo kada je imala nekih 11 godina kada ju je njen jedini brat napastvovao, nakon čega je mala Tereza ostala trudna. Rodila je sa 11 godina,a nakon dvije godine morala je dijete dati na usvajanje.
DNK analizom utvrđeno je da je otac djeteta njen rođeni brat koji je nakon toga osuđen na 4 godine zatvora.
Tereza danas ima 21 godina i evo šta je njena želja i koji je njen najveći strah:
“Nadam se da ću jednog dana uspjeti da povratim svoju kćerku! Želim da zna da je puno volim i sve bih uradila za nju! Za mene će biti strašan dan onda kada sazna da je njen ujak zapravo i njen otac. Nadam se da neće biti ljuta na mene…”

Leave a Comment

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *