Sada živi u raskošu u Australiji, a EVO KAKO IZGLEDA DVORIŠTE I KUĆA U KOJOJ JE ODRASLA Tanja Savić! (FOTO)

Sećate se priče da Tanja Savić mesecima nije govorila sa svojom porodicom zbog imovine. Međutim, nesuglasice su rešene, Tanja je porazgovara sa tatom Stanišom i sve je prošlo kako treba.

Tanja se često posećuje Radinac zajednos a suprugom i sinovimna.

– Tanja je dobro dete i ona se jedva snalazi sa vama novinarima. Bila je ljuta i iznervirana i zato je pričala ono sve što je pričala. Došlo je do nesporazuma, ja njoj nikada ne bih oteo kuću, pa ona je moje dete, ja za njih radim i živim, kako mogu nešto da im uzmem. Ja volim kada oni imaju! Iskreno, kada sam pročitao u novinama šta je moja Tanja pričala i ja sam se naljutio i nismo se čuli ona i ja. Tvrdoglavi oboje, ali smo hvala bogu nedavno rešili problem, koji nam nije ni trebao, ali opet kažem, oboje tvrdoglavi, ona vuče na svoju stranu, a ja na svoju – rekao je ranije Staniša i nastavlio:

– Bila je pre nekoliko dana kod nas, iskreno, žena se redovnije čuje sa decom, ja radim, pa kad stignem. Ali smo se prvo, pre nego što je došla kod nas u Radinac, ona i ja čuli telefonom, a onda smo i seli da porazgovaramo. Ona je moje dete i nama se desio nesporazum koji smo rešili. Sada se redovno čujemo i sve je kao pre. Ja sam najsrećniji kada mi oni dođu, pa mi po dvorištu trče unuci, pa taj osećaj ne može ništa da zameni – ispričao je Staniša Savić.

Leave a Comment

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *