Sami izliječite zubobolju i to u svom dom! Zubari ostali zadivljeni dejstvom ovog lijek! JEDINO ŠTA VAM TREBA JE…

Svako od nas je barem jednom imao zubobolju i svjesni smo koliko je ona nepodnošljiva i neugodna pojava. Veoma je bitno da vodimo higijenu svojih zubi i desni, jer je to najbolji način da spriječimo nastanak ove pojave. Nije ni čudo što ljudi često kažu ”ako vam samo jedan zub nije zdrav, onda vam zapravo ni cijelo tijelo nije zdravo”. Svaki problem sa zubom treba da ozbiljno shvatite i na vrijeme uklonite.Prije nego odete svom zubaru ili jednostavno želite da izbjegnete to, onda primjenite ovu metodu, jer je učinkovita i s njom ćete umanjiti bolove.
Kokosovo ulje smatra se najzdravijim uljima na svijetu koji posjeduje antikancerogeno svojstvo. On ima snažno djelovanje, pa veoma lako može da ukloni bolove, ali se pokazao i jako korisnim prilikom izbjeljivanja zubi.
Postupak:
Pomiješajte kašiku kokosovog ulja sa kašikom klinčica i smjesu dobro izmiješajte. Nakon toga je nanesite na zube i ostavite da djeluje. Najbolje bi bilo kada biste ovo radili pred spavanje, jer bi onda moglo da djeluje tokom cijele noći. U jutarnjim satima zube operite!

Leave a Comment

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *