SMRŠALA JE… GABI iz Života na vagi objavila fotografiju nakon što je prije mjesec dana fanovima poručila: “NEMA SLIKE DOK NE SMRŠAM”

Gabrijela Crnjac GABI učestvovala je u prvoj sezoni Života na vagi u kojoj je ostvarila jako dobar rezultat kada je skidanje kilograma u pitanju. Međutim jedna je od onih za koje je završetak show-a značio samo početak novih izazova.
GABI je u proteklom periodu uspjela da ostvari mnogo toga, a u prvom redu i najveći izazov joj je i dalje skidanje kilogema i to sve do granice za koju GABI smatra idealnom.
Tako je prije mjesec dana na svom profilu umjesto slike profila objavila natpis NEMA SLIKE DOK NE SMRŠAM čime je pokazala da je i dalje u punom treninku, a prije par dana se pojavila slika što znači sao jedno SMRŠALA JE…
Pogledajte kako GABI danas izgleda… ukoliko ovu fotografiju ouporedite sa nekim njenim fotografijama sa početka show-a sve će vam biti jasno, rad, trud, ODRICANJA kada je Gabi u pitanju se definitivno isplatio i isplaćuje.
Šta reći nego svaka čast GABI i zajedno sa još nekim učesnicima kako iz prve sezone Života na vagi, tako i iz nedavno završene druge sezone Gabi definitivno treba i mora da bude uzor mnogima i treba joj se davati medijskog prostora mnogo više nego što to trenutno ima.

Leave a Comment

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *