Smršala preko 170 kilograma i sada izgleda OVAKO!

Amber Račdi izvanredan je primjer da u životu ništa nije nemoguće ukoliko se stvarno želi postići.
Prije samo 3 godine Amber je imala blizu 300 kilograma, tačnije 298 i izuzetno mnogo zdravstvenih problema, od kojih su neki bili zaista ozbiljni.
Šokantna je i činjenica da Amber zbog kilaže nije mogla da stoji duže od 20 minuta, često ni toliko, ali onda je odlučila da krene u borbu za boljim, zdravijim i ljepšim životom.
Promijenila je ishranu i koliko je bilo moguće zbog njenih kilograma povećala fizičku aktivnost te je uspjela izgubiti par kilograma što je godinama unazad za nju bilo nemoguće. Taj mali pomak dao joj je nevjerovatnu volju i želju da nastavi dalje. Za godinu dana uz pomoć hirurškog smanjenja želuca smršala je čak 172 kilograma.
Poslije hirurškog zahvata nastavila je da radi na sebi i trenutni gubitak kilograma iznosi 182.
– Krenula sam na ovo putovanje sa namjerom da mi bude bolje. Nisam ni sanjala da će mi život biti ovako fanatastičan. Moj višak kilograma je bio moj zatvor. Sad sam slobodna i mogu da radim šta god hoću, kad god hoću- priznala je.
Slične, ne ovoliko radikalne promjene već godinama unazad imamo prilike gledati kroz show Život na vagi… Siniša, Jelena, Krolo, Danijel, Dorian samo su neki koji su pokazali da se može i u koje se vrijedi ugledati.
Zato ako imate problem sa kilogramima krenite u borbu odmah, jer opravdanja nema, ako su svi oni uspjeli uspjeti ćete i vi!

Leave a Comment

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *