SNAŽNO SE ZAGRLILI I POLJUBILI! Luna pružila novu šansu Slobi: Imaš priliku da ispraviš stvari

Luna Đogani i Sloba Radanović su napravili kratku ljubavnu pauzu koja je prouzrokovana mnogobrojnim svađama, a sve to zbog pevačeve bliskosti sa svojom još uvek zakonitom suprugom Kristinom Kockar.Tokom prethodne večeri Kija i Sloba su gostovali u emisiji „Amidži šou“ gde je pevač priznao da voli Kiju, a po povratku sa gostovanja, on je promenio ploču. Poklonio je čokoladicu, pa izjavio ljubav svojoj bivšoj devojci, dok je Kockareva ronila suze.
Da su nedostajali jedno drugom pokazuje i njihov razgovor do ranih jutarnjih sati kada su razmenjivali nežne poglede i pričali o svojim najmilijima. Sloba je priznao Luni koliko je vezan za svoju porodicu i da će im po izlasku iz rijalitija obezbediti sve najbolje.
Kad izađeš odavde, imaš priliku da ispraviš stvari koje nisi radio pre, veruj mi. Da se posvetiš ljudima koji su to zaslužili, a to su tvoji roditelji. Oni su ti na prvom mestu – podržavala ga je Luna.
Nakon toga Radanović se prisetio svog detinjstva i kakav je odnos imao sa svojom familijom. S obzirom na to da je Đoganijeva imala priliku da upozna Slobinog oca kada ih je posetio u novogodišnjoj noći, ona mu je odala svoje utiske.
Nikad neću moći da zaboravim kako mi je tvoj tata pružio ruku. Kako me je pogledao, stegao… – rekla je Đoganijeva.
Kada je došlo vreme rastanka, poljubili su se, snažno zagrlili i razdvojili se. Sloba je otišao u spavaću sobu, a Luna u sobu za izolaciju.

Leave a Comment

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *