ŠOK… Šta je sinoć Anezi RADILA Nikoli u njegovo krevetu ispod prekrivača??? FINALE JE SVE BLIŽE!

Big Brother se bliži kraju, već se mogu početi pdbrojavati dani do superfinala i vjerovatno svi stanari do jednog negdje u podsvijesti imaju to da upavo oni mogu doći do samog kraja i uzeti i više nego vrijedu nagradu.
Sa druge strane u izolaciji su već 87 dana i vjerovatno su u takoj situaciji osjećanja jako pomiješana, te se u zadnjim danima ovog reality showa može očekivati mnogo akcije.
SIMPATIJE između 23-godišnjeg Nikole i 31-godišnje Anezi već duže vremena nisu skrivene u Big Brother kući, a iako je pjevačica cijelo vrijeme tvrdila da su samo prijatelji, čini se da je za vikend i ona pokleknula.
Emocije i ljubav su je ponijeli ili… nešto drugo ali sinoć su se u spavaćoj sobi dešavale nesvakidašnje stvari kada je Anezi upitanju.
Kamere su snimile njihovo šaputanje dok su drugi stanari spavali, a u jednom trenutku njih su se dvoje pokrili preko glave poplunom i, kako se čini, razmijenili nekoliko poljubaca.
Anezi je najprije naslonila glavu na Bogina prsa, a potom ju je on mazio po ruci i kosi.
Nakon što je Nikola otišao u svoj krevet, Anezi je krenula za njim te ga mazila klečeći pored kreveta, a onda se ponovo pokrila preko glave.
Šta su radili ispod prekrivača to samo Anezi i Nikola znaju, ono što se može predpostaviti je to da su uživali.

Leave a Comment

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *