ŠOK! Učesnica Zadruge Mina JAVNO PRIZNALA da se bavila “najstarijim zanatom”… Otkrila i sa koliko godina je počela… GROZNO!

Mina Vrbaški, učesnica realitya Zadruga šokirala je sve nedavnim javno priznanjem da se bavila “najstarijim zanatom”, ali detalji koje je kasnije otkrila dodatno su zgrozili porodicu, prijatelje, zadrugare… cijelu javnost.
Mina je priznala da je prvi put dobila novac za svoje “usluge” sa svega, vjerovali ili ne, 16 godina.
– To su bili najgori dani u mom životu, mnogo je teško i ne razmišljam o sebi, samo gledam na njih. Sakupljala sam novac, slala koliko sam mogla da ne bude previše providno, jer me majka ispitivala odakle mi. Moja majka je saznala u sredu, i moja porodica, ja to nisam mogla da joj kažem. I bitno mi je da oni sada kod kuće nemaju problema zbog ovakvih izjava koje sam dala ovde. Sve što sam radila, radila sam i radim za njih – rekla je Mina i objasnila je kako je tada izgledala njena priča sa mamom Ivanom, koja nije znala kroz šta joj ćerka prolazi.
– Pitala me odakle mi taj novac, ja sam uvek imala neku priču za to, pričala sam da sam pozajmila. Nisam se dugo zadržavala kod kuće, brzo bih se vraćala u Beograd – rekla je Mina.
Takođe je ispričala da je jedanput čak bila i mučena i to nekoliko sati i da joj je to što je tada doživjela ostavilo najgore traume koje trenutno ima.
– Posle toga nisam više imala neprijatne situacije, niti bilo šta slično – rekla je i dodala kako je u mnogim momentima videla da joj majka ne veruje, ali da nije imala snage da joj kaže.
Nakon ovoga što je Mina izjavila svi su u šoku, posebno njeni prijatelji koji smatraju da Mina ovo nije smjela javno priznati jer joj ništa dobro u životu neće donijeti.
Imate li vi komentar na ovo šokantno priznanje?

Leave a Comment

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *