ŠOKANTNO: Djevojčicu rastrgali i pojeli gladni psi dok se vraćala iz škole!

12-godisnju djevojčicu rastrgali su ulični psi kada se vraćala kući iz škole, a onda su je “djelimično pojeli”, pišu tamošnji mediji. Životinje su djevojčicu Lizu Kanareikinu iz Ukrajine napale u šumi kroz koju je prolazila svakog dana na putu od škole do kuće, u ukrajinskom gradu Harcesku, na oko 30 kilometara od Donjecka. Kada se nije vratila iz škole na vrijeme, njeni roditelji su počeli da je traže, i pronašli njeno rastrgnuto tijelo u snijegu natopljenom krvlju.
Kako prenosi “Daily Mail”, njeno tijelo su zatekli u užasnom stanju, koje su rastrgli psi. Njena komšinica Natalija Skiba rekla je da se “dijete vraćalo iz škole da nije uspjela”.
“Pronašli su je ovdje u šumi, bila je raskomadana u dijelove”, rekla je Natalija.
Jedan lokalni medij izvestio je da su dijelovi njenog tijela “bukvalno bili rasrgnuti”, a da je snijeg bio “crven od krvi”.
Drugi mediji navode da su psi djelimično pojeli tijelo djevojčice.
“Policija je otvorila kriminalnu istragu i ubila nekoliko pasa kako bi se provjerilo šta imaju u stomacima”, javljaju tamošnji mediji. Policija ispituje i građane ne bi li pronašla moguće svjedoke tragedije.
Komšija nastradale djevojčice Dmitri Curakov rekao je da je iz automobila prvo vidio njen školski ranac.
“Otvorio sam ga i vidio školske knjige, sveske… Jedna je bila na ruskom, za šesti razred”, rekao je Curakov.Iz policije je rečeno da neće davati saopštenja dok ne budu imali rezultate forenzičkih analiza.
Lokalno stanovništo veoma je zabrinuto zbog pasa lutalica. Kako piše “Daily Mail”, žena po imenu Galina požalila se da ju pas ujeo ispred samog supermarketa. Mještani pričaju da se problem sa psima pogoršao od početka sukoba u Donjecku, kada su mnogi ljudi bježali i napuštali svoje ljubimce.
“Ovo je jedna od posljedica rata, svi razumemo da su ovi psi napušteni i da su podivljali. Sada se kreću od grada do grada, i povremeno napadaju i ljude. Svakog mjeseca odvedemo 50 do 100 pasa, polovinu vratimo sterilisane i čipovane, ostale uništimo”, rekao je Vladimir Cimerman, zvaničnik gradske administracije iz Donjecka, prenosi “Blic“…

Leave a Comment

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *