ŠOKANTNO! Iz Zadruge POBJEGLA po mnogima prva favoritkinja za pobjedu… Svi u šoku!

Marija i Miljana Kulić sinoć su svojevoljno napustile “Zadrugu 2”, a ono što je izazvalo čuđenje javnosti je činjenica da se njih dve nisu u toku današnjeg dana pojavile u rodnom Nišu.
Obzirom da je Miljana po mnogima bila prva favoritkinja za pobjedu iznenađenje je veće, a najteže je ovo palo njenom vjereniku Zoli.
Mina Vrbaški pročitala je pismo u kome se navodi da su Marija i Miljana napustile rijaliti i da će protiv njih već biti podignuta tužba i da će obe morati produkciji da isplate po 50.000 evra.
Nakon Mine, svoju riječ je dao i Zola, koji je jedva disao dok se obraćao zadrugarima, ali i Miljani:
– Nije u redu što je ovo uradila bez mene, ako je mislila da ode trebalo je da zove i mene, jer zna da bih i ja otišao s njom. Malo sam pogubljen i teško mi je što se tiče svega. Već tri meseca smo ovde zajedno, 24 sata zajedno. Želim da joj poručim da se nadam da ću što pre da izađem odavde i molim ljude koji su glasali za mene da to više ne rade, ako me na bilo koji način vole i da me ispoštuju, jer zaista ne znam kako ću sve ovo psihički da podnesem – rekao je on i dodao Miljani da že ostati uz nju i da će ispuniti sve što joj je obećao, ali i dodao da ga je mnogo razočarala.

Leave a Comment

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *