ŠOKANTNO! Mjesecima je skupljala za nove grudi, a KADA SE PROBUDILA NAKON OPERACIJE, VRISNULA JE: “Ovo je užasno, šta ste mi ovo uradili!!!”

Medicinska sestra koja je otputovala na Bali kako bi tamo povećala grudi u potpunom je očaju. Nakon što se probudila iz anestezije i po prvi put pogledala svoje nove grudi, mogla je samo da sjedne i plače jer, kako kaže, završila je sa ‘najodvratnijim grudima na svijetu’.

Kara Antonio iz Australije je prvu operaciju grudi imala 2013. godine, međutim, nakon što je rodila dijete, a grudi se zbog dojenja opustile i postale nejednake, riješila je da ode na ovu operaciju. Odlučila se za Bali jer su klinike tamo povoljnije, pa je to zadovoljstvo platila 8,500 dolara.

Međutim, kako kaže, kada se probudila, ostala je u potpunom šoku kada je vidjela šta su joj uradili.

– Hirurg je samo premjestio bradavice i stavio mi ogromne umetke misleći da će se grudi tako same od sebe podići, što se, naravno, nije desilo. Briznula sam u plač čim sam vidjela šta su mi uradili – kaže Kara.

A, kako dodaje, ljekaru nije ni dala instrukcije da joj pomjera bradavice.

– Platila sam samo povećanje i podizanje grudi. Sada su mi dojke uništene – kaže ona. Dodatno ju je iziritiralo to što su iz klinike pokušali da je uvjere da joj grudi izgledaju dobro.

– Ni izvini mi nisu rekli, a samohrana sam majka i skupljala sam mjesecima novac za ovo – kaže ona.

– Samo želim da poručim svim ženama koje bi da povećaju grudi da nikako ne idu na Bali. Ja sam bila glupa i vjerovala svemu što su mi rekli i evo kako sam završila – zaključuje ona, prenosi “Žena“.

Leave a Comment

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *