ŠOKANTNO! “Poginula U SAOBRAĆAJNOJ NESREĆI!” Učesnica realitya Parovi…

U reality show-u Parovi u proteklim sezonama, kao u ostalom i ove sezone svjedoci smo raznih šokantnih, potresnih dešavanja, ali i životnih priča učesnika. Ljubica Stankov danas je svojom pričom šokirala kako gledatelje tako i sve učesnike. Naime ona je ispričala da je nedavno izgubila bebu koja je poginula u saobraćajnoj nesreći, a imela je vjerovali ili ne samo 6 mjeseci.
– U januaru ove godine sam izgubila bebu. Dete sam imala sa bivšim mužem Milošem. Osećala sam potrebu to Coki da kažem. Ni u koga nemam poverenja jer me svi osuđuju. Porodila sam se 23. avgusta, ja sam se razvela 11. februara i u matičnoj knjizi piše majka Ljubica Stankov i otac Miloš. U psihijatrijskoj bolnici sam bila u junu, mama i tata su pričali sa mnom ali su videli da sa mnom nije sve ok. Uvek mislim da sam ja kriva, da sam neodgovorna – rekla je Ljubica.
A onda je Ljubica nastavila sa suzama u očima:
– Rodila sam devojčicu, bivši muž je rekao da će uvek biti tu kada mi zatreba i tako je bilo. Beba se zvala se Elena. Coki sam do detalja sve ispričala, može ona sve da vam ispriča, ja nemam snage. Beba je umrla kada je imala 6 meseci u saobraćajnoj nesreći, vozio je Miloš. Auto je iz suprotnog smera prešao u traku u kojoj je bio Milošev, vozač je osuđen za ubistvo iz nehata – rekla je ona i dodala:
– Miloš je krenuo kod svojih sa bebom da saopšti svojima da ima dete sa mnom i da vidimo šta ćemo dalje. Njegovi su mislili da dete nije njegovo jer misle da sam ga ja varala. Dokazano je na DNK da je dete njegovo. Nakon gubitka bebe, rekao mi je da svak nastavi svojim putem – zaključila je Ljubica!

Leave a Comment

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *